Stockholm SPA & Hälsostudio

Stockholm SPA & Hälsostudios nya hemsida 

Stockholm SPA & Hälsostudio är ett av Stockholms främsta privata SPA:n och i samband med sitt 10-årsjubileum var det dags at lansera en ny hemsida.

I kravspecifikationen framgick det att hemsidan skulle kännas modern, andas lugn och ro, och samtidigt vara lättnavigerad för besökarna.

Dessutom fanns det tydliga önskemål om att kunna fortsätta uppdatera hemsidan på egen hand efter lansering, vilket kund inte kunnat göra på tidigare sida på grund av krångligt system. Därför passade en hemsideslösning i Wix bra tack vare sitt användarvänliga gränssnitt.

 

Kunden har ordet

Tusen tack Popworks för proffsig & snabb producering av vår nya hemsida, allt över förväntningar! Vi kommer givetvis fortsätta samarbeta framöver, allt har gått väldigt smidigt och utan missförstånd. Ert genuina intresse i kombination med ödmjukhet och vilja till ett bra slutresultat gör att man som kund känner stort förtroende.

Tekniskt kunnig och lösningsorienterad, snabb, kreativ, iderik och med inställningen som “ingenting är omöjligt” kan jag varmt rekommendera Popworks.

De har även hjälpt till med att producera- & redigera videofilmer till hemsidan, hjälpt till med yoga via livesändningar med Zoom, instruerat på ett pedagogiskt sätt hur vi fortsättningsvis kan uppdatera hemsidan på egen hand, skapat nyhetsbrev kopplat till hemsidan, hjälp till med digital marknadsföring via FB och Instagram.

Vi är såååå nöjda och stolta över vår nya fina hemsidan med allt det vi behöver, 

ödmjukt innerligt TACK!

- Susan, ägare Stockholm SPA & Hälsostudio

Fler projekt 

Frisör på jobbet
Image by Victor Freitas
 

Redo?

Hör av dig med dina frågor, funderingar eller en förfrågan!

Läs vår integritetspolicy här och vår cookie policy här.

© 2020 av Popworks